Caiuti.

Nemultumirile fata de Firma de transport Grup atyc explodeaza

De cateva saptamani firma de transport Grup Atyc srl din Targoviste care executa serviciu de transport public de persoane intre Onesti si localitatile invecinate este supusa unui control al ARR-ului si a Politiei rutiere ca urmare a deselor sezizari la incalcarea normelor de transport (autobuze/microbuze supraaglomerate). Astazi 13.02.2013 soferii de pe traseul Pralea- Caiuti-Negoiesti-Onesti cat si de pe traseul Bogdana-Onesti au hotarat ca urmare a refuzului patronatului de a le deconta amenzile primite, sa nu suprancarce mijloacele de transport lasand foarte multi abonatii majoritatea elevi in statii. Ca urmare eu, insotit de cateva zeci de elevi am mers la sediul inchiriat de firma in Autogara Transmoldova pentru a protesta impotriva modului de organizare a transportului de catrea aceasta firma venita din Dambovita.

Iata si un fragment dintr-o stire aparuta in Desteptatrea din iulie 2012 sub semnatura Silviei Patrascanu:
"In judetul Bacau exista 144 de trasee adjudecate de 44 de transportatori. Nu toate firmele creeaza, insa, probleme. Sunt trei-patru care au fost reclamate de catre primarii sau clienti, capul de afis fiind mereu Grup Atyc SRL. Calatorii au sesizat de sute de ori ca la orele de varf merg inghesuiti ca sardelele si se sufoca din cauza ca in loc de autobuze sunt trimise microbuze, ca dupa ora 20, pe anumite trasee, nu mai trece nicio masina, ca soferii au o atitudine agresiva, ii injura, nu le elibereaza bilete, ba, uneori, au asistat speriati la batai intre conducatori auto de la firme rivale, iar scena i-a speriat. Cele mai frecvente nereguli sunt, insa, nerespectarea orarului si neasigurarea capacitatii de transport, ambele prevazute in caietul de sarcini."
Stirea aparuta anul trecut confirma concluzia ca Firma respectiva i-si bate joc de publicul calator si ca este absolut necesar sa fie inlaturata total din judetul Bacau.

Alte stiri

adauga si tu
Pagina in care spui si gasesti totul despre CaiutiPagina in care spui si gasesti totul despre Caiuti

Cel mai mare site de stiri din Romania, Ziare.com, a lansat o platforma dedicata exclusiv... citeste mai mult

Nemultumirile fata de Firma de transport Grup atyc explodeaza

De cateva saptamani firma de transport Grup Atyc srl din Targoviste care executa serviciu de... citeste mai mult

Scurt istoric al comunei

Localitatea Caiuti, centrul administrativ al comunei cu acelasi nume, se afla aproximativ la... citeste mai mult

Scrie despre tot ce se intampla in comuna Caiuti - Bacau!Scrie despre tot ce se intampla in comuna Caiuti - Bacau!

Ziare.com te invita la discutie. Acum ai la dispozitie un intreg website pentru a spune ce se... citeste mai mult

toate stirile
CaiutiIntra acum!

Poze din Caiuti

Trimite pe mail acum!
Nu exista comentarii postate de utilizatori.